top of page
Home anker

Over Reina

In mijn werk als Marketeer en Productmanager bij grote commerciële organisaties (o.a. Univé Verzekeringen en Noordhoff Uitgevers) 

werd ik steeds meer geboeid door de persoon­lijke drijf­veren van mensen. Vooral de emotio­nele en gevoels­matige kant hiervan. 

Vanuit deze nieuws­gierig­heid heb ik de post-HBO coachoplei­ding gevolgd. Persoon­lijk heb ik ervaren dat coaching een hele mooie

manier is om dichter bij jezelf te komen en meer eigen keuzes te maken. Mogen vertrouwen op je intuïtie en ruimte geven aan

creativiteit en kwetsbaarheid. Daarmee creëer je een stevige basis om stappen te zetten die bij jou en jouw situatie passen.    

Reina%20-%20Balans%20met%20rechte%20arme

(B)REINA COACHING - DOCENT - LEERCOACH - ITERIM MARKETING PROFESSIONAL

 

Ik ben een oplossingsgerichte, betrokken coach met ruime werk- en levenservaring.

Sinds 2010 begeleid ik mensen die vastlopen in hun werk en/of persoonlijke leven. Met gezondheidsproblemen, loopbaanvragen, zingevingsvraagstukken, stressgerelateerde klachten

of een combinatie daarvan, want wie niet goed in zijn vel zit merkt dat vaak op meerdere vlakken. 

 

Naast een methode die ‘werkt’ en resultaatgericht is, vind ik het belangrijk om een warme,

veilige omgeving te bieden. Ik luister zonder oordeel, met geduld, aandacht en nieuwsgierigheid. 

 

Als coach met expertise op het gebied van stress en burn-out, word ik ingezet door Liberi coaching.

 

Naast mijn werkzaamheden als coach en trainer ben ik werkzaam als Docent en Leercoach bij de opleiding Management in de Zorg (MiZ) aan de Hanzehogeschool Groningen. En word ik af en toe nog als Interim Marketing professional ingezet door diverse bedrijven.

Vitaliteit (sporten en bewegen) en interesse in mensen hun fysieke en mentale gezondheid staan in mijn leven voorop. Ook ga ik graag op reis of vakantie vieren in eigen land samen met mijn man en onze twee dochters.

 

bottom of page